tirsdag 14. juni 2011

Nå fikk jeg akkurat beskjed om at venninnen min ikke kunne bli med til Nice denne uken. Så kjedelig!!! Det hadde vært så deilig å bare reist ned en liten tur igjen. Billig er det også nå. Ingen andre som bare kan kaste seg på en tur ;)???

Det har vært deilig med langhelg sammen med familien. Siden det ikke ble noen tur til Juvass sommerskisenter på jentene og Rune, så har det vært mye barmarkstrening for de. På søndag var jeg med. Da reiste vi til Høyt og Lavt Aktivitetspark. Dette skal være Nordens største og råeste klatrepark, og det var vel verdt et besøk- Dit skal ihvertfall vi igjen. Alle tre ungene var med og klatret. Neste gang skal Rune og jeg ogspå bli med :) Formen min har desverre vært heller laber i helgen, så det ble ikke noe klatring på meg av den grunn. Men nå er jeg på vei opp igjen :) Opp som en hjort og ned som en lort ;)
Viser litt bilder fra klatringen en annen dag. Den eksterne disken gikk i bordet i helgen og ble selvfølgelig ødelagt :(.
Ellers så hadde Karina og jeg en liten fotosesjon i går. Syns de bildene ble litt kule :)
Henrik fikk sommer klippen sin også. Hehe, må betale han 50,- for å få lov til å ta den da. Han vil helst til frisøren ;)
Før,

Under og.... 

etter :) Han fikk litt mer hår opp på hodet slik at det kan styles med gele ;) Viktig ;)
Ha en fin dag! post signature

1 kommentar:

Tina sa...

Haha! Smart kille! Vad fin han blev! SNÄLLA kom till oss istället för att åka till Nice. Du kan sova, sola, läsa, slappa, göra precis vad du vill hela dagarna. Så kommer vi hem på eftermiddagen och lagar middag åt dig och sen kan vi bara mysa ihop hela kvällarna. SNÄLLA!!!! <3