onsdag 8. juni 2011

I dag viser jeg noen små glimt av ting som er framme hjemme hos oss akkurat nå.
Jeg må jo ha verdens minste pelargonia? Den har overvintret fra i fjor, men hva ialleverden skal jeg gjøre for at den skal bli stor og frodig, hehehe. 
Den skjønne buketten med prestekraver fikk jeg av mine to skjønne "tantebarn" (jeg er egentlig tante til moren ;)). Prestekraver er de vakreste blomstene jeg vet om. 
Den lille trebilen er det Karina som har laget på skolen. Den er bare helt nydelig syns jeg. 
Apekatten som mangler et øre, har vært brukt av alle våre barn. Den kjøpte R i Budapest når Frida var liten. Jeg er så glad i den. Og den er så velbrukt :)

Jeg ønsker dere en flott onsdag. Jeg må ta noen timer i vaskerommet for å se om jeg kan finne fram gulvet vårt igjen der ;) Vet vi hadde et for en tid siden.
  
Klem
 post signature

4 kommentarer:

me and alice sa...

Hej Kerstin!
Fint collage av bilder hemifrån dig!
Hihi, ja det var en liten söt pelargon.
Den kommer säkert växa och bli frodig nu i värmen.
Kram till dig!
Susanne

Tina sa...

Saknar Er!!! PUSS

Hespe sa...

Ja, det må jeg si - tror det er den minste pelargoniaen jeg har sett...;o) Kjempefin bil og så apekatten da, skikkelig søt og et herlig minne!!

Ha en flott ukeslutt!

Klem fra Hildegunn

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Hehe...ja den var liten, men så flott at den har overvintret da. Det har jeg aldri fått til ettersom mine alltid visner før sin tid. Flotte bilder:) Klesvask ja..... Har ikke du søkt om klesvaskhjelp?! Det er ingen søkere her i huset hvertfall.
God natt,
Klem:)