mandag 6. juni 2011

Idag er jeg litt trist. Og det blir bare forsterket av at det regner ute også :( Min egen, gode, kjæreste familie har reist tilbake til Halmstad igjen i dag. Vi har hatt en fantastisk koselig langhelg, hvor vi bare har kost oss og vært sammen. Det skal ikke bli lenge til vi sees igjen - det er i hvertfall sikkert. Det er godt å ha familie rundt seg som vet hva livet dreier seg om.
 post signature

5 kommentarer:

Tina sa...

Tusen tusen tack för en underbar helg! Vi älskar er och trivs så bra hos er! Jag hoppas vi ses snart igen! Du ska veta att du ALLTID är välkommen hem till oss. Massor av kramar och KÄRLEK!

Jannike sa...

Forstår att du savner dem. Det er trist å bo så langt fra hverandre, men så mye deiligere når vi ses.Klemmer

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Åh, jeg kjenner sååå godt til den følelsen. Det blir alltid en trist tomhet etter et kjært besøk. Hadde det sånn når min søster bodde i Tyskland. Men dagene fylles nok fort opp av plikter og gjøremål, og da flyr tiden fort igjen.... Vips så møtes dere igjen:)
Klem

Tina sa...

Hej hjärtat! Vi saknar er oxå massor! <3 Jag hoppas verkligen att vi ses snart igen! Ja det är inte alls långt ifrån oss så dit ska vi åka när du kommer till oss! KRAM!

Tina sa...

Hihi! Ja tack för den påsen ;-) Jag är nöjd med allt jag köpte, tycker jag fick mycket fint för pengarna. Saknar er jättemycket! KRAM!