mandag 5. mai 2008

Mandag og ny uke

I går fikk jeg gjort litt ute. Jeg fikk vasket dukkehuset til ungene. De ble strålende fornøyd. Fikk inn tepper og litt annet plukk. Skal få ordnet litt blomster til de også. Kanskje få malt det. Det blir så fint atte :)  Etter at jeg hadde gjort det var jeg desverre utslitt og lå i 3 timer :( , men når jeg sto opp igjen og vi hadde spist middag, satte jeg i gang med blomstene ute ihagen. Fikk tatt litt, men mye gjenstår. Jeg gjorde ikke noe i hagen i fjor pga av behandlinger - og det merkes :)

Av mangel på annet å vise, får dere idag se min fine lysestake som jeg for tiden har på kjøkkenbordet. Den er kjøpt på "Årstidene"??? i Stockholm for mange år siden. (Bildet er tatt med mobil).


Ha en fin mandag!

3 kommentarer:

Jannike sa...

Helt rett, den heter Årstidene, verdens koseligste butikk. Så flott att du har kommet igang med hagen. Ta deg bare ikke ut. Klemmer

LISBETH---<-@ sa...

Hei og takk for hyggelig besøk hos meg. Nåja man får nok ikke gjort alt en ønsker utendørs, selv kjenner jeg det godt i armene etter helgens økt, så nå er det deilig å slappe av noen dager.
Vi får kose oss over det vi har gjort og glemme litt det som gjenstår;o)))
Ha en skjønn uke,
Klem

husnummer30 sa...

Hej!

Skoj att du hittade till mig! Javisst är Bergen en helt underbar by att bo i under dessa månader. Lite sämre i januari dock... ;-)

Snygg ljusstake!

Må gott! //Jill.