torsdag 17. mars 2011

Bare helt utrolig....

Jeg er helt måløs.  Det er bare ganske så spesielt. I går satt jeg  og koste meg med bloggverdenen. Er innom NIB og ser på de bloggene som er nylig oppdatert. Der finner jeg en blogg, med en nymalt peis. Peisen er helt lik den som var i huset som jeg vokste opp i. Blir litt nygjerrig og leser videre i bloggen. Der ser jeg bilder av gangen, også den lik den som var i vårt hus :) Selvfølgelig er det nyoppusset, noe jeg vet det ble gjort for en tid siden da det ble lagt ut for salg. Jeg tenker det kan ikke være sant og blar meg videre i innleggene. Får se utsikten og den er bare vakker. Jeg er sikker i min sak. Det er det samme huset :) Utsikten er mot fantastiske Kalandsvannet. Det var utrolig koselig å se bilder igjen. Jeg syns dette var veldig gøy. Jeg tok kontakt med henne som "eier" bloggen og hun syntes også dette var morsomt. Tenkte jeg etterhvert skal se om jeg finner noen bilder fra hvordan det så ut når jeg bodde der og vise henne :)
Det er utrolig at slike ting skjer. Er det skjebnen som gjør oss ett lite puss? Tenk deg å oppdage barnsomshjemmet sitt igjen i bloggverdenen. Kjempegøy. Gleder meg til å følge henne videre.
Bildet over Kalandsvannet har jeg funnet på nettet :)

Åååå, jeg savner Bergen................

Klem

6 kommentarer:

Cathinka sa...

Åååhhh!!! Savner virkelig d huset jeg! Har så mangen gode minner derfra <3 Kunne gjerne bodd der nå og synes d e så dumt at vi ikke hadde anledning til å kjøpe d den gang d lå ute for salg!
Verden e jammen ikke stor! Og kanskje d e sjebnen som spiller deg et lite puss! ;)

Savner å ha deg i bergen!! <3

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Ja det må jeg si er ganske så spesielt:) Veldig gøy. Blogging gjør verden enda mindre;) Så vakker utsikt du har vokst opp med da..og du har jo fortsatt veldig fin utsikt. Ha en fin dag. Klem:))

Nina sa...

Hva heter bloggen da? Jeg vil også følge...:)

Mitt hvite hus sa...

For en historie du kommer med... men så utrolig moro da...

kan vi få vite hvem sin blogg det er ???

Ble jo litt nysgjerrig nå da... Og dette er ikke så langt fra meg skjønner du =))

klemmer =)9

Tina sa...

Åh jag saknar det huset. Tänk vad mycket vi har varit med om i det huset. Vad är det för adress till bloggen? Jag vill så gärna se!

HUSET PÅ HØYDEN sa...

Selvsagt kan du vise bloggen min til familie (og de du vil:) Jeg er helt målløs selv, og har allerede fortalt min familie om historien:) Om du er interessert i flere bilder av hvordan det ser ut her nå, er det bare å sende meg mailadressen din:) mvh Vilde