torsdag 6. januar 2011

Hei igjen

Da var både jul og nyttår over for lenge siden. Vi har hatt det stille og rolig med familiebesøk her hjemme hos oss. Det har vært turer i alpinbakken for ungene sin del - både trening og kun for kos :) Ungene og vi er storfornøyde med gavene.
Ute laver snøen ned. Det er vakkert og hvitt :)
De siste dagene i kalenderen fikk jeg selvsagt flotte ting. På julaften var det en hjemmelaget holder til cleanex og matchende holder til pads. De var utrolig flotte, men jeg fikk ikke beholde de selv. Jentene kom og forsynte seg med en hver :) Mente det var mye bedre de stod nede på rommene deres enn på badet vårt ;) Jeg er overveldet over de flotte gavene jeg har fått i kalenderen. Det har vært utrolig gøy å være med på. Og jeg gleder meg allerede til neste gang :)
I dag går jeg og plukker ned litt julepynt. Juletreet drysser sånn at det er ingen vits i å ha det mer :(
Men jeg er så sliten for tiden, så det går tregt. Regner med jeg er oppe og hopper igjen snart :) Bare en mnd igjen med korsettet jeg må ha på meg etter operasjonen.e Det skal bli deilig å slippe det, men samtidig skummelt å måtte gå uten :) Det som er positivt da, er at jeg får lov å begynne å trene igjen så smått da.

Klem

1 kommentar:

Tina sa...

Här åkte julen ut redan i lördags! Hoppas att du blir piggare snart vännen! Saknar er! Många kramar!