tirsdag 14. april 2009

Hverdag igjen

Da var hverdagen igjen over oss. Idag har vi fulgt 8 åringen vår på skolen. Alt er så trist. Den savnede 8. åringen som gikk gjennom isen i Nitelva gikk i klassen hennes. Vi har hatt en fin minnestund sammen med de andre i klassen og deres foreldre. Barna fikk fortelle hva de følte, de fikk tegne og skrive om akkurat det de ville. 

Hvordan kan livet gå videre etter en slik ulykke? Det er utrolig hvordan man klarer å takle kriser i livet. Heldigvis har barn sin måte å sørge på, og har evnen til å glemme innimellom og kunne slippe seg løs fra sorgen - og leke litt.

Jeg var i klassen like før påske og laget påskekort med dem. De var så aktive. Og spesielt denne gutten. Han var så ivrig - og utbrøt i glede "Dette er den lykkeligste dagen i mitt liv".

Hvil i fred! 

2 kommentarer:

Kerstin sa...

ÅÅå det gjør meg så vondt å lese innlegget ditt her.. Så targisk og trist.. de har jo bare så vidt startet livet. Og stakkars de som sitter igjen.. uff nei nå ble jeg lei meg..

håper du har det bra eller.. tenker ofte på deg..
Varme klemmer Kerstin

Martemor sa...

God kveld.
Snublet over bloggen din på google etter et bloggsøk.

Veldig leit med denne gutten... Eldstejenta mi prater mye om han. Vi fulgte deler av redningsaksjonen på nært holdt, og søsknene hans går i samme barnehage som mine jenter.

Ønsker deg en fortsatt fin helg.