onsdag 27. august 2008

Spania

I dag er det grått ute. Skal vistnok bli både regn og sol idag. Tenkte jeg skulle vise noen solskinnsbilder fra Spania i dag. Vi hadde 14 herlige dager der i sommer. Denne sommeren har vi virkelig tatt igjen fra fjorårets sommer. For min del var 2007 sommeren preget av cellegift og de plagene det førte med seg. Ungen var mye sendt bort for å slippe å se mamma dårlig. Men som sagt denne sommeren har vært herlig :) Bare se her på mine deilige unger. JED

I dag er vi veldig spente her i huset. I hvertfall største jenta og mor. F har en drøm om å opptre, og i dag skal vi på audition. Så her synges det for full hals. Lykke til jenta mi!

Klem fra Kertin

3 kommentarer:

Kerstin sa...

For n oen flotte barn du har! Den kjempesøte datteren=) Så spennende å gå på autition!!!

Gleder meg til å høre hvordan det gikk. Er så utrolig glad at du har hatt en bedre sommer i år, både for din egen del og for dine nærmeste=)

Klem !Lykke til så masse i dag!

snupski sa...

Det ser ut som dere har hatt det kjempe fint i sommer .Det unner jeg deg virkelig Kersin. Det har vært ett tøft år for dere alle. Er så glad for at det har gått så bra med deg. Jeg tenkte med meg selv når jeg traff deg på mandag at du ser så godt ut også så "fresh".
Ps. lykke til for F. på audition!

Ha fortsatt fin dag!
Klem

Kerstin sa...

hei det ligger noe inne hos meg til deg=)
klem=)