mandag 25. august 2008

I helgen.......

har jeg prøvd å rydde på scrappeplassen min :) Nå ser det slik ut. (Ja, jeg har ryddet ;))

Det er ihvertfall mulig å få satt seg ned å få gjort noe! Herregud så ting en samler på seg. Jeg kan sikkert produsere i flere år uten å kjøpe noe som helst nytt.  Her må det "kjerpings" til. Bare å sette igang med å lage julegaver mm tenker jeg.

Ha en fin mandag!

Klem

6 kommentarer:

Kerstin sa...

Det mangler ikke på utstyr her gitt:O=) Bruker man så mye utstyr til scarpping? Men jeg ser jo på de som lager kort ol at det mye ting på det.. Men vakkert blir det.O=)

Nyt mandagen!
klem Kerstin

Vit spets sa...

Vilken ENORM scrappinghörna Du har :) gillar själv att scrappa men har haft lite tid till det... självklart är det ok att Du länkar mig, blir bara glad!
Vi är riktigt supernöjda över stolarna & slagbordet, men nu tror jag faktiskt att vi kommer att börja med nästa projekt - att byta ut lite i sovrummet.
Ha det!
//Siv

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej vännen!!

Men du vilken underbar scrapping hörna.Ser ju ut att finnas allt man behöve...hihihi..

Kram Nilla

Anita sa...

Såå flott og innholdsrikt det ser ut!! Jammen har du så du klarer deg ja! Men fristelsene er vel store også når det gjelder scrappe ting! Har en del stoffer etterhvert jeg, men må en tur innom byne idag og ha et par til;o) + Litt annet da!! Har ei venninne som scrapper og hun har også maaaasse dupiditter og stæsj, skal få være med henne og lage album etterhvert o g da får jeg nyte godt av det, tenker jeg! Hun har forresten bloggen Lines hobbyverden! Ha en strålende uke!

Jannike sa...

Det ser helt fint ut no, syns jeg, mot va det var når jeg var der, Masse Klemmer fra din storesöster

Betty sa...

Tack för att du länkade till mig o varmt välkommen tillbaka.
Kram Betty !