fredag 13. januar 2012

Tine K lysglass

I går kjøpte jeg meg 2 stk av de utrolig flotte lysglassene fra Tine K. Nå må jeg jo bare ha flere :) I forskjellige farger og størrelser. De gir et vakkert lys når de er tent.
Ellers er de 2 svarte lysestakene på bildet opprinnelig messinglysestaker som jeg har spraymalt. Kjøpte de billig hos brukthandleren. Syns de ble stilige. 

Helgen blir for minstemann og meg tilbrakt store deler i Marikollen. I kveld er vi heisvakt og i morgen og søndag er det renn for ham der. Da kommer nok jeg til å tilbringe en del tid i kiosken der. Bare å komme innom for å kjøpe vafler, pølser og andre godsaker :)
Klem

post signature

4 kommentarer:

Lisbeth sa...

Så fine lysglass!

Kos dere ute i helgen. Jeg skal på Skarnes på strikketreff. Det er treff på onsdag til uka i Lillestrøm om du kan? Jeg klarer aldri å huske når det starter, men det kan jeg sjekke opp. Det slutter kl 22.

Lillesnupp og jeg sa...

Fine glass! :) Får jeg spørre hvilken bruktbutikk?

Karlotte sa...

Snille, snille deg!! Så topp:-) får ikke ro i sjela mi før jeg har fått anskaffet meg et sånt! Så fint brettet ditt ble foresten, og dine gjenbruksstaker (hmmm her må man ikke tenke koffert!) var jammen snasne! Nå vet jeg hvor godsakene har tatt veien:-) tusen takk så lenge, nå ble jeg skinnelig GLAD! Klem klem

HUSET PÅ HØYDEN sa...

Messinglysestakene ble kjempe tøffe! Fint mot den litt rustikke-romantiske stilen du har :) Og ja, jeg antar det må være veldig gøy å se bilder fra huset vårt ! -hehe :)