mandag 2. mai 2011

Henrik's rom

Det er på tide å få gjort noe med rommet til minstemann. Det er mange leker som aldri blir brukt som kan fjernes, også må vi prøve å organisere litt bedre. Jeg tenker litt på hvordan rommet hans nå skal bli, og det er i tankene når jeg er ute å handler. Tenkte han skulle få et litt tøffere med innslag av litt industristil på rommet. Noen småting har jeg allerede handlet inn.
Kofferten som tingene ligger i skal brukes til lego. Den er ganske så stor og bare råkul ♥. Nå er jeg på jakt etter gamle fruktkasser, MEN jeg finner det ikke :( Det er vel aldri noen som vet hvor jeg kan få tak i det???

Nå må jeg bare finne litt energi til å fortsette der oppe :)

Klem

8 kommentarer:

Fru Ask Wilhelmsen sa...

Det blir nok kjempe tøft med industristil. Jeg har ikke noe av det selv, men det er jo superstilig. Passer godt til et gutterom også. Nei, jeg vet ikke hvor man får tak i gamle fruktkasser. Har du googlet det? Kanskje noen nettbutikker selger det. Ha en riktig så fin uke:)
Klem

Synnøve Olava sa...

Hei!
takk for den hyggelige kommentaren på bloggen min. Alltid så koselig å bli kjent med andre og for meg nye bloggere. Ser at du har en koselig og flott blogg... :O)

Vet ikke hvor de selger fruktkasser, skulle gjerne hatt noen jeg også!

Ha en fin dag!

Vintage House sa...

Hej
härligt vackra ting:)
koffert är praktiskt till Lego helt perfekt.
ha en skön måndag
kram
sandra

Lisbeth sa...

Ang fruktkasser så har jeg inntrykk av at folk finner dem på bestefars gamle låve. Eller at de lager dem selv og sliter dem og maler dem litt slitte. Håper du får tak på! Jeg skal lære meg å snekre i løpet av sommeren (bare jeg finner en som vil lære bort).

Jeg tror rommet til Henrik blir lekekrt! Du er jo så flink med interiør!

Tino sa...

Så mye fint du har handlet til rommet hans. Er på jakt etter både fruktkasser og gamle kofferter selv, men det dukker visst ikke opp når jeg er på leting ;)
Vet at plantasjen hadde noen frukt/dekorasjons kasser som kankje kan brukes, om de ikke må være antikke?
Ønsker deg en fin ny uke!
Klem T

Modern Country sa...

Tusen takk Kerstin! Ha en nydelig våruke du også :)

Aina

Cathinka sa...

Så gøy! Kan tenke meg d blir rålekkert på rommet hans når d blir feridg!

Savner dere alle alt for masse!! <3

Tina sa...

Åh vad fint han kommer få det! Tyvärr vet jag inte heller var du kan hitta såna lådor :-( KRAM!