mandag 7. juni 2010

Puls NRK1 i kveld

i kveld er jeg med i helsemagasinet Puls som går på NRK1. Det skal handle om unge brystkreftopererte, og jeg sammen med 3 andre flotte jenter er med og forteller litt om våre historier. Jeg er veldig spent. Blir sterkt å se seg selv på tv fortelle om sykdommen.

Jeg fikk et utrolig vakkert kort i posten fra min elskede søster her forleden. Det er så vakkert og henger nå bare til pynt her hjemme. Kjæreste J; jeg ble utrolig glad for det. Det varmet langt inn i sjelen :) Savner deg masse.På onsdag tar min kjære mann og jeg turen til Malta. Skal bli deilig å komme seg litt bort bare han og jeg sammen. Jeg har bestillt noen SPA timer der - og det skal bli deilig.

Ha en flott mandag!

Klem
Kerstin

6 kommentarer:

Himmelrommet sa...

Hei

Supert at du stiller opp. Jeg skal følge med. Lykke til. Stor KLEM Gro

Tina sa...

Åh vad spännande! Tror du att man kan se det på internet sen? Vill oxå se det! Skönt att få komma bort bara ni två! NJUT av varandra, god mat och god dricka. Saknar dig! KRAM!

snupski sa...

Hei! Nå har jeg sett deg på tv. Jeg er så utrolig stolt av deg. Du er tøff og du deler noe veldig viktig med hele Norge. Liker deg godt og du er bare beste. Klem

Mitt hvite hus sa...

Heisan vennen....

jeg har vært på jobb og har ikke fått sett det...kan man se det på nettet.???


Skulle så gjerne ha sett dette programmet..

klemmer O=)

Jannike sa...

Har forsökt o se det på nettet men klarer det ikke, etter ellerannet med Mac mot PC????? Stolt over deg Kos dere i ferien Klemmer

Rosemary and Thyme sa...

Takk for hyggelige ord hos meg!
Jeg fikk ikke sett dette programmet. jeg ser veldig lite på tv for tiden. synd jeg ikke fikk det med meg.

God tur til Malta;)
Klem Tove