mandag 1. mars 2010

Ny uke

Ny uke og ungene er tilbake på skolen etter endt vinterferie. Denne uken skal vi avgårde til Italia. Om det er noen som ikke har fått det med seg, så er 13 åringen vår tatt ut til internasjonalt barnerenn i alpint i Topolino, Italia. Hun reiser ned med Norges Skiforbund og 10 andre barn/ungdommer fra hele landet på onsdag. Vi reiser torsdag for å være heiagjeng.
Så nå har jeg heklet "norskeluer" i kjent "svenskestil" Klart de må ha det med seg.-

Ellers så nærmer det seg med et nytt rehabiliteringsopphold for mitt vedkommende. Reiser til Hauglandsenteret onsdag neste uke. Så det er nesten bare å snu i døren. Jeg gleder meg litt til å få komme bort igjen. Skal trene masse og slappe godt av. Så er jeg et nytt og bedre menneske til påsken :)

Dette ser jo ut til å utvikle seg helt til en håndarbeidsblogg. Men jeg skal nok snart få blogget litt om innredning igjen også.
Klem fra Kerstin via iPhone

4 kommentarer:

Mitt hvite hus sa...

Heisan.. så flott lue da.. det trenger man i år..

Så kjket at du skal av gårde igjen.. blir nok godt for deg..
Klem Kerstin

Himmelrommet sa...

Hei.. Så fin lue da. Beundret luene til Svenskene under OL. Vips så hadde du heklet en. God tur.....
Klem Gro

Tina sa...

Hälsa Frida ifrån oss! Hoppas det går bra för henne i Italien! Hon är så duktig! Skönt för dig att komma iväg igen, hoppas du får tanka massor av ny energi! Saknar er! KRAM!

Jannike sa...

Hils Frida fra oss. Håper det går bra. Luen er flott. Gott att du ska avsted igen, håper du kommer deg bra. Masse klemmer till dere alle.