tirsdag 1. desember 2009

Nedtellingen er i gang

Gjett om det var lett å få ungene i seng i går :) Og enda lettere var det å få de opp igjen i morges. Da var maileg nissen der klar med pakke til alle tre. En pakke til hver og flaxkalender, tom far fikk flaxkalender. Som vanlig (he,he) hadde ikke nissen vært med noe til mamma ;) Her i huset kommer nissen og henger en ny pakke på kalenderen hver natt. Så har man ikke vært snill, så blir det ikke noen pakke (har vel egentlig aldri skjedd :))
Her er gjengen - for fotografen sin del, fint plassert i stolen.Egentlig så kunne jeg tenkt meg å legge fram alle pakkene på en gang. Det er et vakkert skue - bare se her:
Men da hadde vel både far og unger fått sjokk. Ja, mor går litt av hengslene når det gjelder pakkekalender. Men det er ting de trenger da ;)


I dag kommer elsklingsniesen min på besøk fra Bergen (alle niesene mine er elsklingsnieser ;) Vi skal kose oss sammen i nesten en hel uke. Gleder meg som en unge. Det er den beste kalendergave jeg kunne få.

Ha en fin 1. desember
Klem

4 kommentarer:

Magny sa...

fint hos deg...
pakke kalneder må til,- mine deler en kallender,-og det er nødvendige smånips i den..
ha en fin tid fremover..

magny

Mitt hvite hus sa...

Og ja det er nok maneg som har frydet seg til denne dagen.,,

her det ikke pakke kalender i år men Flax ...etter ønske fra barna...

herlige bilder..

Ønsker deg noen fine dager...

Klemmer Kerstin

~~*Pennyshouse*~~ sa...

Hej!

Tack för dina gulliga hälsningar...dom värmer gott.
så underbart mysigt du gör i erat hem.

Min jul får bli lite hipp som happ i år..hihihihi..men det gör inget för jag bara NJUUUUUTER !!!!

Kramizzzar i massor!

Nilla

Maliva`s verden sa...

Hei..tusen takk for hyggelige hilsninger du legger igjen hos meg...Så spennende julekalender du lager da..Her har de ønsket seg Dumble sjokolade kalender fra Sverige i år..Enkelt og greit.En fin adventstid til deg fra Maliva