fredag 25. januar 2008

Phuuu!!!

He, he, foreløpig idag har det gått i ett. Spiser frokost selv først nå kl. 10.30. Vaskehjelpen min kom kl 0900 (ja, jeg har hjelp til vaksing, og det er deilig). Og når hun skal komme, da blir jeg løpende rundt og rydde som en gal. Og med min form for tiden, så er jo det reneste maratonløpet :). Midt oppi dette så ringer de fra skolen til minstejenta. Hun har ramlet på isen og har smerter i ryggen. Fortsatt i joggebukse og t-skjorte bærer det avgårde til skolen. Bestemmer oss for å ta en tur til legen for å sjekke. Joda, lille vennen min har forslått seg riktig. Muskelen er hoven. Kjører hjem igjen, men da begynner hun nesten å gråte for hun vil til skolen igjen. Er nok en liten tøffing hun der :).
Ja,ja, nå sitter jeg her og endelig får i meg min egen frokost da. Vaskehjelpen støvsuger rundt beina mine, og snart så lukter det deilig rent i hele huset.

Tror jeg skal ta meg en tur på Gave og Interiørmessen i dag. Kanskje bestille noen varer til butikken.
Ha en strålende dag alle sammen. (Hvis noen har funnet meg da?)

4 kommentarer:

Cathinka sa...

Heisann:)
Så kjekt at du har fått deg blogg.
Jeg har endelig fått i gang min blogg nå og. Laget side for lenge siden,men fikk d ikke til da så eg ga opp.
min blogg e cathysverden.blogspot.com

Skal sjekke ut når d e fly eg nå og bestille. gir beskjed når eg har funnet noe:)

Stor klem fra Cathinka:)
Ann Helén hilser også;)

Lisbeth sa...

Heisann!
Flere med en stressende fredag ser jeg? Jeg har vært i svømmehallen med minsten i dag og det var ikke veldig vellykket for hans del stakkars. Iskaldt vann (nyskiftet vann i dag) og et par dukker under vann gjorde sitt til at han ikke vil tilbake dit med det første.

Godt å se deg på bloggerfronten! Gleder meg til å se dine nydelige kreasjoner her inne.

Kos og klem fra Lisbeth

Mona sa...

HEI KERSTIN.

SÅ KJEKT DET VAR Å LESE BLOGGEN DIN. KJEMPEGØY Å SE HVOR KREATIV DU ER. DU ER KJEMPEFLINK. JEG HAR IKKE SNAKKET MED DE ANDRE I KLUBBEN PÅ EN STUND, MEN JEG FÅR FORSTÅELSE UT FRA MAILEN DIN AT DU SKAL VÆRE MED OSS TIL BERLIN! HVIS DET ER RIKTIG SÅ HADDE DET VÆRT SUPERGØY!! HADDE VÆRT SÅÅÅ KJEKT Å FÅ TREFFE DET KERSTIN. TAR EN TITT JEG INNOM BLOGGENDIN I "DANN OG VANN"
KLEM FRA MONA

Kerstin sa...

:)