tirsdag 21. desember 2010

21. desember

I dag begynte faktisk tårene å trille når jeg åpnet adventskalenderen min. Der lå det oppskrift på isparfait, og ikke en hvilken som helst oppskrift. En godt bevart hemmelig oppskrift.




Jeg er utrolig glad for den og at du har gitt den til meg, er en ære. Tusen hjertelig takk, skjønne Toril.


- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag 20. desember 2010

20. desember

I dag får dere se de 3 siste dagers flotte kalendergaver.



En nydelig mappe som jeg kan feks ha søt småplukk til strikkingen i. Nåler, saks, flettepinner mm. Kjempefin er den :)). Så har jeg fått stoppere og smarte servietter som er fine å ha med i vesken eller på tur.
Her står det juleforberedelser på programmet i dag. Ha en flott dag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 17. desember 2010

17. desember

I dag fikk jeg en nydelig kjøleskapsmagnet. Den er allerede kommet på plass og gjør jobben sin :)).



Tusen hjertelig takk :))

I dag må jeg ut å få handlet ny dressbukse til Henrik. Var så sikker han fikk ny i fjor, men der tok jeg jammen feil.
Ha en strålende dag.

- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 16. desember 2010

16. desember

Best thing ever:)). I dag fikk jeg hudlotion. En stor flaske med deilig lotion. Og det beste av alt, man støtter brystkreftsaken ved å kjøpe den. Du er bare unik, kjære Toril. Tusen hjertelig takk.



Jeg satt og pakket inn hennes gaver like etter at jeg kom hjem fra rekonstruksjon etter brystkreft. Fikk pakket ett par pakker, så hvile litt. Nye par pakker før neste hvil :)). Gjett om denne kalenderen gleder meg. Det er det morsomste jeg har vært med på lenge.
Stor klem til Toril i dag.


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 15. desember 2010

15. desember

Ny dag og ny pakke :)) I dag fikk jeg den nydeligste blonden jeg har sett. Spørs om den blir brukt ;). Jeg kommer vel bare til å sitte å "ruge" på den :).



I dag må jeg bare komme meg til legen å få tatt ny B12 sprøyte. Jeg er helt tom i hele kroppen, kanskje det hjelper med litt påfyll.

Må bare vise et bilde av pepperkakegutten min. Han har fått slik drakt hvert år siden han var liten. I år er det vel siste gangen. Tror ikke de lager større.



Klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag 14. desember 2010

14. desember

Min fantastiske kalendervenn har slått til igjen :))
I dag fikk jeg taco krydder uten salt. Passer oss perfekt. De 2 minste er ikke de letteste i matveien, men taco er noe de liker veldig godt :)).







Tusen takk min gode venn.
I dag skal jeg muligens en liten tur til den koseligste butikken jeg vet om. Nemlig Himmelrommet. Må opp og vise de fine adventskortene jeg har laget.






Inspirert av Hulda sine fantastiske kort, måtte jeg prøve å lage mine egne. Her ser dere 3. desember. Ha en fin dag. - Posted using BlogPress from my iPhone

mandag 13. desember 2010

13. desember

Vi har hatt en flott tur til Bergen. Godt å være hos familien sin. Lille prinsen min ble syk torsdag kveld/natt. Med oppkast og høy feber. Stakkars gutten min, han kjente ikke igjen mammaen sin. Heldigvis så ble han fort frisk igjen. Vi holdt oss inne hele fredagen han og jeg og det gjorde susen. De andre reiste til byen for å se på Sundtnissene og verdens største pepperkakeby. Heldigvis fikk vi tatt turen på lørdagen :)). Det var jo en av grunnene til at vi kom til Bergen.


Bilder lånt/stjelt fra Nina :)



De siste dagers kalendergaver er jo som ellers, helt topp. Du er bare så flink toja :)




Fredag, lørdag og søndag fikk jeg mønsterpapir, bomullsgarn, flettepinner og stoppere (heter det det?). Flotte ting som jeg får bruk for.
I dag fikk jeg et nydelig handlenett med en sånn "peng" til å bruke i handlevogner hengene på. Bare så praktisk. Det kommer til å bli brukt hver dag :) jeg mistenker flinke toja for å ha sydd dette selv. Jeg er kjempeimponert.



Tusen hjertelig takk.
Klem
- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 9. desember 2010

9. desember

I kalendergave i dag fikk jeg flotte turkise "stener" som jeg kan ha sammen med stearinlys. Midt i blinken :)). Tusen hjertelig takk.



Klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 8. desember 2010

8. desember

- 20 i dag tidlig. Det ER kaldt :)). I morgen reiser jeg og de 2 minste til Bergen. Skal besøke familie og venner. Se på Sundt nissen ( om han finnes da) og pepperkakebyen. Bare kose oss.

I dag fikk jeg nydelige maskemarkører i kalenderen min. Jeg er bare så fornøyd med gavene mine. Tusen takk.



Nå må jeg sette meg ned å gjøre ferdig en gave som skal bli med til Bergen ;))

Klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

tirsdag 7. desember 2010

7. desember

Sjokoladen jeg fikk igår var bare nydelig. Jeg skulle bare ha en liten bit og vips så var alt borte :)).
I dag har jeg fått et strikkepinne etui. Samme stoff som den fine strikketøyposen. Jeg et bare då glad for alle disse flotte gavene. Og jeg som ikke kan sy, er bare så imponert over disse sydde prosjektene. Jeg elsker å få hjemmelagede ting.






Tusen hjertelig takk for den flotte gaven toja.
Klem

- Posted using BlogPress from my iPhone

mandag 6. desember 2010

6. desember

Godmorgen. Håper dere har hatt en fin helg. Vi har fått bakt både chocolate chip cockies og store pepperkakehjerter. Hjertene skal vi pynte og henge opp i vinduene. Skal vise bilde når de er klar.

I kalenderen min i dag fikk jeg mørk sjokolade. Den gleder jeg meg til. Har ikke smakt denne før. Den skal nytes av mor, og bare mor ;), sammen med en god kopp te ;)) Tusen takk toja. Stor klem



Klem

- Posted using BlogPress from my iPhone

søndag 5. desember 2010

5. desember

2. søndag i advent allerede. Tiden går for fort. Men vi har kost oss masse fram til nå med baking , teater, juleverksted, julefilmer mm. I dag skal vi prøve å få bakt store pepperkakehjerter og pepperkakehuset. Satser på samme hus som i fjor. Vi var så fornøyd med det:)).

I kalenderen i dag fikk jeg en herlig oppskrift på havrekaker med sjokolade og valnøtter. Den skal prøves ut. Jeg er så fornøyd med kalendervennen min. Håper hun er fornøyd med det hun får også, selv om jeg ikke er like fantasifull :)



Ha en fin søndag.
Klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

lørdag 4. desember 2010

4. desember

Nå er eldstemann i bakken på alpintrening allerede. Bakken åpner i dag for publikum også. Vi er så heldige som bor så nærme Marikollen alpinbakke. Det er viktig når vi har 3 unger som elsker alpint :) Fint å slippe å måtte kjøre langt for å komme oss i bakken.
I dag fikk jeg 2 flotte turkise lys i julekalenderen min. De er midt i blinken:)). Det er så moro med slik kalender. Jeg er nesten verre enn ungene på morgenen ;)



Ha en fin lørdag.
Klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

fredag 3. desember 2010

3. desember

Gratulerer med dagen kjære Tina. Skulle ønske vi bodde nærmere på sånne dager.
Jeg må være verdens heldigste. Jeg er som sagt med på kalendervenn på hobbyboden, og har nok fått verdens beste venn. For en fantasi. Skulle ønske jeg hadde tenkt på det ;). I dag fikk jeg noe jeg skal kose meg med i kveld :))
Tusen hjertelig takk toja.



Stor klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

torsdag 2. desember 2010

2. desember

Det er så moro med egen kalender :). I dag fikk jeg flotte servietter. Passer meg perfekt. Er så glad i turkis. Tusen hjertelig takk toja.



Ha en fin dag.
Klem


- Posted using BlogPress from my iPhone

onsdag 1. desember 2010

1. desember

I dag var det ikke vanskelig å få opp ungene. Pakkekalender og andre kalendere ventet på å bli åpnet :). Elsker denne tiden her. Til og med mor har pakkekalender, og det er så moro :). Inne på hobbyboden er vi en gjeng som har byttet gaver. Jeg har byttet med toja, og se den fantastisk flotte strikketøy vesken jeg har fått idag. Den har hun helt sikkert laget selv, for hun er en kløpper med sying (noe ikke jeg er). Jeg ble utrolig glad for denne. Den kommer i bruk med en gang. Tusen hjertelig takk toja. Klem





Se de søte strikkehønene som er på :))

- Posted using BlogPress from my iPhone